Vertikale fræsemaskiner

Hos Müggler har vi altid et stort udvalg af vertikale fræsemaskiner, som er et af vores specialeområder. Udvalget er stort, og vi hjælper dig med at træffe det helt rigtige valg. Vi har forhandlet værktøjsmaskiner i en lang årrække, hvor bl.a. vertikale fræsemaskiner er repræsenteret i vores enestående sortiment. Ydermere kan vi hjælpe med reparation, skadesvurdering og service, som vi mestrer på højeste niveau.

Salg af vertikale fræsemaskiner i enestående kvalitet

I mere end 25 år har vi både solgt og repareret utallige fræsemaskiner, og det bliver vi med at gøre i mange år endnu. Tager du kontakt til Müggler, kan du få glæde af vores store ekspertise og erfaring på området. Er du på udkig efter en ny vertikal fræsemaskine, så guider vi dig gennem alt, hvad der er værd at vide. Vi er eksperter på området, hvilket giver os mulighed for at tilbyde professionel rådgivning og sparring. Vi forhandler udelukkende fræsemaskiner i højeste kvalitet, så du får leveret en maskine, som du kan få glæde af i mange år fremover. Dermed er vores produkter henvendt til den kvalitetsbevidste kunde, som vil have det bedste af det bedste, når det drejer sig om værktøjsmaskiner.

Vores vertikale fræsemaskiner lever op til selv de strengeste kvalitetskrav. Som kunde kan du glæde dig over kvalitetsprodukter med gennemprøvet teknologi, hvor en god holdbarhed og en lang levetid er et must. På trods af den høje kvalitet forhandler vi fræsemaskiner til priser, hvor alle kan være med. Vi har valgt at forhandle værktøjsmaskiner fra Hyundai-Wia, som betragtes som en af de førende producenter af værktøjsmaskiner på markedet. Producenten er kendt for sine funktionelle- og brugervenlige maskiner, som du kan få stor nytte af i dagligdagen.

Service og reparation af vertikale fræsemaskiner

Vi har udført service og reparationer i årevis, hvilket har været med til at forlænge levetiden for rigtigt mange vertikale fræsemaskiner. I den anledning samarbejder vi med nogle af de førende serviceudbydere, så du altid får den helt rigtige service til en konkurrencedygtig pris.

Alle reservedele bliver leveret direkte fra et centrallager i Tyskland. Der er naturligvis tale om de bedste reservedele, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Skal du have din vertikale fræsemaskine til service eller reparation, så står vi gerne til rådighed. Tilmed kan vi naturligvis hjælpe med skadesvurdering, som ligeledes er en af vores specialer. Skal du have lavet en skadesvurdering, så sørger vi for at levere en skadesrapport med skriftlig dokumentation. Dermed har du en bedre sag over for dit forsikringsselskab, da en hurtig og effektiv skadesvurdering er afgørende i disse sager.

Er du interesseret i service, reparation, salg eller skadesvurdering af vertikale fræsemaskiner, så skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan henvende dig pr. telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at besvare din henvendelse.

Kontakt os og vi finder en løsning der dækker jeres behov.

Kontakt os

SEND MIG ET TILBUD NU!

Navn på virksomhed

Kontakt person

Vedrørende

E-mail

Telefon