+45 70 70 11 80 info@mueggler.dk

Karruseldrejebænk

En karruseldrejebænk er blandt de mest anvendte maskintyper til forarbejdning af emner. De er ideelle til skrubbearbejde af middelstore og store komponenter. Med den stigende efterspørgsel på komponenter til transport og energi er en karruseldrejebænk anvendelig til et hav af formål. Vi er leveringsdygtige indenfor karruseldrejebænke, hvor vores produktportefølje spænder fra 12” og helt op til 40” maskiner.

Gennem årene er de blevet udviklet, så de er blevet mere effektive og dermed også tidsbesparende for maskinarbejderen. Ulempen har før i tiden været, at det har taget tid at skifte værktøj og spænde komponenterne ordentligt fast. Vores maskiner er altid blandt de nyeste på markedet og derfor får du hos os de mest effektive maskiner.

Vores karruseldrejebænke er kendt for at være tidseffektive uden at gå på kompromis med nøjagtigheden.

 

Med en karruseldrejebænk får du:

  • Stor nøjagtighed på dine komponenter
  • Produktionseffektivitet – maskinerne kan arbejde meget selv
  • Minimale vibrationer og varmekontrol
  • Brugervenlighed udover det sædvanlige

12” maskiner

15″ maskiner

18″ maskiner

20″ maskiner

24″ maskiner

32″ maskiner

40″ maskiner

Hyundai WIA Smart System

Vores maskiner er udstyret med teknologien ”Smart System”, som giver dig en masse funktioner og indstillingsmuligheder, inden du begynder forarbejdningen af dit emne. Systemet kan hjælpe med alt fra monitorering af dine værktøjer og dybdegående programmering til energibesparelse og effektivitetsanalyser.

Systemet er udviklet med det formål at gøre det hele lettere og mere effektivt for dig, som står og skal bruge vores karruseldrejebænk.

 

Sikkerheden er i top

Maskindelene bevæger sig meget hurtigt og der kan opstå farlige situationer, hvis man er uopmærksom et kort øjeblik. Maskinernes indbyggede sikkerhedssystemer giver dig også et vælg af muligheder, som gør den mere selvstændig. Systemerne har både den fordel at kunne passe bedre på dig og være yderst effektive.

 

Kontakt os og hør nærmere om vores karruseldrejebænke

Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål om vores karruseldrejebænke, så kontakt os endelig. Hos Müggler Engineering ApS har vi et bredt udvalgt at disse maskiner og hjælper gerne med professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde det rigtige værktøj, der kan hjælpe din produktion med at blive tidseffektivt og levere gode resultater – hver gang.