3 aksede maskiner

3 aksede maskiner

Her kan du, skabe dig et overblik over alle vores maskiner til 3-akset bearbejdning.

En 3-akset maskine giver dig mulighed for at arbejde med 3 retninger simultant. Den er derfor velegnet til mere komplekse CNC maskinfræsnings- og bearbejdningsopgaver.

Vores maskiner er alle produceret af Hyundai-WIA, som er en topmoderne og specialiseret virksomhed med absolut Cutting-Edge Knowhow indenfor alle former for CNC fræse- og bearbejdningsmaskiner.

Uanset hvad du skal have fræset eller drejet, vil vores 3-aksede maskiner give dig en høj grad af fleksibilitet og præcision.

Der er stor spredning i vores brede udvalg. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du dog med en Hyundai-WIA maskine være sikker på en State-of-The-Art maskine.

Se vores udvalg herunder og gå på opdagelse i de enkelte maskiners muligheder og specifikationer.

Nogen spørgsmål?

3 eller 5-akset CNC maskinfræsning eller bearbejdning ?

Hvorvidt du har brug for en 3 eller 5-akset maskine, afhænger af kompleksiteten og indholdet af opgaven. I mange tilfælde er det tilstrækkeligt med 3-akset maskine. Der kan dog være situationer, hvor en 5-akset maskine kan være at fortrække.

En af fordelene ved en 5-akset maskine er, at den giver dig mulighed for at lave flersidet bearbejdning i én arbejdsgang.

Læs mere om vores 5-aksede maskiner her.

Vi har mere end 25 års erfaring i alle former for CNC-maskiner til alle formål. Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe dig, med at finde den optimale løsning til dine specifikke behov.

KONTAKT OS HER

Indhent et tilbud