Skadesvurdering

Müggler har i årevis tilbudt skadesvurdering af værktøjsmaskiner i mange forskellige afskygninger. Vi har mere end 25 års erfaring på området, hvilket er din sikkerhed for, at vores ydelser er professionelle, pålidelige og effektive.

Skadesvurdering af værktøjsmaskiner

Er heldet ude, og er skaden sket, så bør man altid få udarbejdet en skadesvurdering. Det er vigtigt, at man hurtigst muligt finder ud af, hvor omfattende skaden er. Vi har efterhånden vurderet rigtigt mange skader, og det er ingen hemmelighed, at skadesvurdering er blandt vores spidskompetencer.

Det vil være hensigtsmæssigt at lave en skadesvurdering, når der skal finde den mest kosteffektive løsning for begge parter – typisk skadeslidte og forsikringsselskab. Skal man tage kontakt til sit forsikringsselskab, vil det være en fordel, hvis man har fået lavet en skadesvurdering. Det er en opgave, som man bør overlade til professionelle, da der skal kigges på mange tekniske og avancerede aspekter, når der skal vurderes skader.

Müggler Engineering ApS bør altid være dit foretrukne valg, hvis du har behov for at få lavet en skadesvurdering af din værktøjsmaskine. Vi er bl.a. specialister i at lave skadesvurderinger af drejemaskiner og fræsemaskiner, hvor vi ligeledes kan tilbyde reparation og service. Overlader du arbejdet til os, kan du være sikker på, at skadesvurderingen bliver lavet professionelt. Dermed vil du have det bedste udgangspunkt, når du skal søge om forsikring e.l.

Professionelle skadesrapporter med skriftlig dokumentation

Når vi udarbejder en skadesvurdering af en værktøjsmaskine, sørger vi altid for at udarbejde en grundig skadesrapport. Rapporten tager udgangspunkt i vores iagttagelser og vurdering af skadens omfang. Den skriftlige rapport giver et komplet overblik over, hvor omfattende skaden reelt set er. Vi sørger også for at underbygge vores skadesrapporter med skriftlig dokumentation, så der er styr på alle de praktiske og juridiske aspekter.

Har du brug for at få lavet en vurdering af skadesramt produktionsudstyr, så kan du tage kontakt til os. Vi udfører disse skadesvurderinger for både små og store virksomheder, som vil have glæde af vores pålidelige og gode service. Vi har efterhånden gennemført mange tusinde opgaver, hvor skadesvurdering er blandt de opgaver, som vi har udført for vores mange tilfredse kunder.

Vi har hjulpet utallige kunder, og vi kan også hjælpe dig. Kontakter du os, sørger vi for, at der bliver sat tid af til, at du kan få vurderet skaden af din værktøjsmaskine så hurtigt som muligt. Dermed kan du forvente en effektiv proces, hvor du vil modtage en skadesrapport med skriftlig dokumentation inden for en kort tidsramme.

Nogle spørgsmål?

Indhent et tilbud