+45 70 70 11 80 info@mueggler.dk

Drejebænk

Er du på udkig efter en drejebænk? Müggler Engineering ApS har et bredt udvalg og tilbyder alt fra karruseldrejebænke til frontspindel maskiner. Hvad end du har behov for en mindre eller større maskine, kan du finde det perfekte match hos os.

Drejebænke varierer meget fra maskine til maskine. Derfor er vi særdeles grundige i vores udvælgelse, så vi er sikre på at kunne levere de absolut bedste produkter. Når du køber en drejebænk hos os, kan du forvente en maskine, der lever op til følgende:

  • Lang holdbarhed
  • Nem at betjene
  • Funktionaliteten i top
  • Sofistikeret design

Find din næste drejebænk hos Müggler Engineering ApS. Du kan læse mere om detaljerne ved at klikke ind under de enkelte produkter. Du vil kunne finde uddybende information og grundige beskrivelser, så du ender med den rigtige maskine. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 70 11 80 – vi sidder klar til at rådgive dig.

2 akset maskiner

Y akset maskiner

Sub-spindel

Multiakset maskiner

Karruseldrejebænk

Frontspindel maskiner

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette drejebænk?

I junglen af drejebænke kan det være svært at finde den helt rette maskine. Det er vigtigt, at du ender med et produkt, der lever op til dine krav. Har du brug for professionel rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter i drejebænke og andre værktøjsmaskiner, og vi vejleder dig hellere end gerne, så du får investeret i det rigtige produkt.